imovina.net Nekretnine oglasi, vesti i edukacije

Pametna tehnologija, ekološki, zeleni i ostali trendovi u dizajnu enterijera

21.03.2024 Izvor: imovina.net Autor: imovina.net
Pametna tehnologija, ekološki, zeleni i ostali trendovi u dizajnu enterijera
freepik.com

Da li znate koji je vaš stil uređenja enterijera? Danas možete pronaći dosta besplatnih saveta koji vam mogu pomoći da odredite pravac u kome želite da uredite svoje okruženje, a potom ga uskladiti sa svojim omiljenim trendom u nizu onih koji su aktuelni u ovoj godini.

Pametna tehnologija nastavlja menjati način na koji živimo. U nadolazećim godinama tehnologija će se neprimetno uključiti u naše okruženje, još više povećavajući udobnost i praktičnost. Od trendova dizajna rasvete koji se aktiviraju glasom i pametnog stakla do upravljanja domom vođenog veštačkom inteligencijom, ove inovacije činiće svakodnevni život lakšim, učinkovitijim i opredeliće mnoge da mu se pridruže.

Jedan od trendova je dizajn nadahnut prirodom, tj. unošenje prirode u unutrašnji prostor. Reč je o bujnom zelenilu, zemljanim bojama, ekološki prihvatljivim materijalima koji umiruju atmosferu. Ovde se uklapa i strategija održivosti, a prate je maksimalizam i enterijeri sa ličnim pečatom.

Zeleni život je više od samog trenda - to je stil života. Godine 2024. ekološki osvešćen dizajn enterijera zauzima centralno mesto, obuhvatajući mnoge druge trendove. Elementi i dizajn inspirisani prirodom poboljšavaju dobrobit, ističu povezanost s prirodom i bude osećaj odgovornosti prema prirodnoj sredini.

U skladu sa zelenim trendom sledi i sunčani trend. Zapravo, sunčani ambijent je ultimativni dodatak dizajnu u tekućoj godini! Poželite dobrodošlicu prednostima prirodnog svetla u svom domu – mislite na to da veliki prozori, krovni prozori i strateški postavljena ogledala pojačavaju učinak ovog efekta.

Ne samo da prirodno osvetljeni enterijeri deluju primamljivo i prozračno, već takođe podstiču proizvodnju vitamina D, fokus i dobrobit. Prirodnu svetlost možete maksimalno povećati šemom svetlih boja i reflektirajućim površinama, poput ogledala i svetlucavih jastuka.

Konačno, autentičnost postaje ključni stub dizajna enterijera – i zadržaće se i u budućnosti. Karakter i osobenost privlače, a kada je reč o enterijerima, ono što je jedinstveno vas privlači, jer svaki komad priča priču. “Vintage” pronalasci, detalji ručne izrade i personalizovani dekor unose toplinu i individualnost u domove.

Podeli
Najčitanije
U Srbiji se i dalje gradi sve više novih stambenih objekata
U Srbiji se i dalje gradi sve više novih stambenih objekata

Na osnovu poslednjeg izveštaja Republičkog zavoda za statistiku, zabeležen je rast od 0,6% broja izdatih građevinskih dozvola u mesecu Februaru 2024. ...

SAZNAJ VIŠE
RGZ poziv na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
RGZ poziv na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod ape...

SAZNAJ VIŠE
Digitalizacija za posrednike u prometu nepokretnostima
Digitalizacija za posrednike u prometu nepokretnostima

Pozivamo zainteresovane predstavnike agencija za nekretnine da se prijave na novi termin za jednodnevni seminar na temu Digitalizacija za posrednike u...

SAZNAJ VIŠE
Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Prodaja kuća Prodaja zemljišta Prodaja poslovnog prostora
Prodaja vikendica Prodaja stanova Beograd Prodaja stanova do 70000 Beograd Prodaja kuća Beograd
Prodaja zemljišta Beograd Prodaja lokala Beograd Prodaja garaža Beograd Prodaja stanova Niš
Prodaja kuća Niš Prodaja stanova Novi Sad Prodaja kuća Novi Sad Prodaja stanova Zrenjanin
Prodaja kuća Zrenjanin Prodaja stanova Kragujevac Prodaja kuća Kragujevac Prodaja stanova Zlatibor
IZDAVANJE NEKRETNINA
Izdavanje stanova Izdavanje kuća
Izdavanje stanova Beograd Izdavanje stanova do 300e Beograd
Izdavanje stanova Novi Sad Izdavanje stanova Kragujevac
Izdavanje stanova Niš Izdavanje poslovnog prostora
Izdavanje garaža Smeštaj, stan na dan
OSTALI LINKOVI
Novogradnja
Nekretnine sa sniženom cenom
Statistika cena nekretnina
Procena vrednosti nekretnine
Korisne informacije

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
NEKRETNINE | SMEŠTAJ | KUPOVINA | IZNAJMLJIVANJE | ZAMENA | 3D TURA | INOSTRANSTVO
Nekretnine oglasi, vesti i edukacije


2004-2023 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.