imovina.net Nekretnine oglasi, vesti i edukacije

Dobrodošli na novu verziju sajta

1.11.2023 Izvor: imovina.net Autor: imovina.net
Dobrodošli na novu verziju sajta
imovina.net

Poštovani korisnici, dobrodošli na novu verziju portala za nekretnine - imovina.net!

Kao što možete da vidite, izgled sajta je potpuno nov, sa novim logo znakom i unapređenom funkcionalnošću. Zadržali smo osnovne funkcije koje su bile dobre i na osnovu kojih smo sačuvali veliki broj korisnika tokom svih ovih godina a isto tako smo unapredili postojeće i uveli nove koje će, verujemo, svim posetiocima i korisnicima biti od značaja.

Do sada smo bili prepoznatljivi kao specijalizovani oglasnik za nekretnine. Od sada, pored toga, imovina.net postaje i servis za informisanje o svim važnim podacima vezanim za nekretnine kao i mesto za edukacije na teme vezane za nekretnine.

U glavnom meniju u novoj sekciji INFO ubuduće ćete moći da pratite informacije iz različitih oblasti koje smo podelili po kategorijama:

  • Vesti (obaveštavaćemo vas o aktuelnim dešavanjima, cenama, olakšicama, atraktivnim područjima za investicije na tržištu nekretnina)
  • Korisne informacije (pojasnićemo osnovne pojmove i procese u trgovini nepokretnostima, pružiti stručne savete, preneti različita iskustva...)
  • Pitajte stručnjake (stručni autori iz nadležnih ministarstava odgovaraće na konkretne upite iz prakse)
  • Magazin (pisaćemo o različitim idejama i trendovima uređenja enterijera, opremanja nekretnina, zanimljivostima i raznim drugim temama iz lifestyle oblasti)
  • Edukacije (mesto na kome ćete moći da se informišete o terminima održavanja stručnih usavršavanja iz oblasti nekretnina)

Da biste pretražili ponudu nekretnina za prodaju ili izdavanje, osim brze pretrage koja je najuočljivija na naslovnoj stranici, možete koristiti karticu Pretraga u Meniju ili izlistati ponudu određenih kategorija nakon klika na opcije Prodaja ili Izdavanje. Ukoliko vam se neki oglas dopadne, možete ga sačuvati u omiljene i pregledati kasnije. Na naslovnoj stranici pratite TOP ponudu naših oglašivača, objekte u novogradnji ili najnovije oglase sa slikom.

Nekretnine u novogradnji možete pratiti na stranici Novogradnja.

U sekciji Cene nekretnina pratite nekretnine kod kojih dolazi do sniženja cene; izračunajte okvirnu cenu svoje nekretnine ili pošaljite upit stručnom procenitelju i pratite statistiku kretanja cena nekretnina.

U opciji Oglašavanje možete videti kontakt podatke agencije za nekretnine ili investitora; informisati se o statusu VIP partner kao i o cenama oglašavanja na sajtu.

Odabirom opcije Časopis možete prelistati internet izdanje našeg štampanog mesečnog časopisa Beogradske nekretnine.

Smeštaj, stan na dan, vikendice, apartmani kao i oglasi iz kategorija Kupovina, Iznajmljivanje, Zamena, 3d tura i Inostranstvo su dostupni na donjem meniju naslovne stranice sajta.

Na stranici Pomoć možete pronaći odgovore na najčešća pitanja i upute za korišćenje naših stranica.

Nadamo se da će Vam sve napred navedeno biti od koristi, da ćemo zajedno graditi mesto od poverenja na kome ćete oglašavati nekretnine, prodati, iznajmiti ili pronaći brzo željenu nekretninu i informisati se o svim potrebnim koracima na putu do nekretnine.

Bićemo vam zahvalni ukoliko nam uputite svoje komentare, sugestije, pohvale ili kritike o novoj verziji portala putem maila: info@imovina.net

Podeli
Najčitanije
Republički geodetski zavod uspostavlja blisku saradnju sa Međunarodnom asocijacijom za procenu vrednosti nepokretnosti (IAAO)
Republički geodetski zavod uspostavlja blisku saradnju sa Međunarodnom asocijacijom za procenu vrednosti nepokretnosti (IAAO)

Republički geodetski zavod bio je domaćin visokoj delegaciji Međunarodne asocijacije za procenu vrednosti (IAAO) iz Sjedinjenih Američkih Država. Jeda...

SAZNAJ VIŠE
Kako urediti dvorište bez travnjaka
Kako urediti dvorište bez travnjaka

Kupili biste kuću zbog komfora koji pruža takav život, ali ne biste da potrošite previše vremena na održavanje dvorišta, tj. trave; ili imate takvo d...

SAZNAJ VIŠE
Kupoprodaja nepokretnosti: Podrška koja svima znači, gde pitati i koga?
Kupoprodaja nepokretnosti: Podrška koja svima znači, gde pitati i koga?

Kupoprodaja nepokretnosti za najveći broj ljudi predstavlja uglavnom srećan, ali istovremeno i vrlo stresan događaj u životu. Naučno je dokazano da je...

SAZNAJ VIŠE
Popularne pretrage
PRODAJA NEKRETNINA
Prodaja stanova Prodaja kuća Prodaja zemljišta Prodaja poslovnog prostora
Prodaja vikendica Prodaja stanova Beograd Prodaja stanova do 70000 Beograd Prodaja kuća Beograd
Prodaja zemljišta Beograd Prodaja lokala Beograd Prodaja garaža Beograd Prodaja stanova Niš
Prodaja kuća Niš Prodaja stanova Novi Sad Prodaja kuća Novi Sad Prodaja stanova Zrenjanin
Prodaja kuća Zrenjanin Prodaja stanova Kragujevac Prodaja kuća Kragujevac Prodaja stanova Zlatibor
IZDAVANJE NEKRETNINA
Izdavanje stanova Izdavanje kuća
Izdavanje stanova Beograd Izdavanje stanova do 300e Beograd
Izdavanje stanova Novi Sad Izdavanje stanova Kragujevac
Izdavanje stanova Niš Izdavanje poslovnog prostora
Izdavanje garaža Smeštaj, stan na dan
OSTALI LINKOVI
Novogradnja
Nekretnine sa sniženom cenom
Statistika cena nekretnina
Procena vrednosti nekretnine
Korisne informacije

Pregled nekretnina na različitim lokacijama
NEKRETNINE | SMEŠTAJ | KUPOVINA | IZNAJMLJIVANJE | ZAMENA | 3D TURA | INOSTRANSTVO
Nekretnine oglasi, vesti i edukacije


2004-2024 ® Copyright Rezon Media Grup
Kolačići (cookies) nam pomažu da vam obezbedimo najbolje korišćenje naših usluga. Korišćenjem usluga našeg sajta, pretpostavićemo da se sa tim slažete.

Saznajte više.